Monday, October 5

Gagal

Assalamualaikum
umor aku dah nak masuk 22tahun, almost 2 tahun aku berhenti belajar, hidup aku masih tunggang langgang, 
Ketuk kepala banyak kali pun tak akan hilang tekanan perasaan aku, melainkan aku bersama ngan orang aku sayang,
Impian aku dari start abis skolah sampai ke skarang just nk buat Ma ngan Abah bangga dengan aku, itu jee aku nak tapi sampai sekarang tak tercapai,
mane idok nyaa belajar 2 tahun abis beribuu bagi duit belanja kat aku, last cita2 aku hancur☺️
itu menjadikan aku seorang yg tersangat lahh useless

Tengok jee gambar orang convo mesti aku sebakk, sebab tu lahh impian aku nak bwak Ma ngan Abah aku biar diorang nampak hasil diorang melabur beratus sebulan bagi duit makan aku... 
tapi sedih saja tak gune kalau bende dah jadi, tapi aku tetap sedih,
tiap2 malam aku pikir aku ni seorang yg useless­čśö
Tapi dalam hidup jgan pernah putus asa, gagal berkali kali aku tetap akan cari jalan ubah cara hidup aku...

Moga Si NA pun akan sabar ngan aku, aku janji ngan dia akan cari kerja sebab nnti dah ade keje best bole kahwen! kahkah! 

Jangan takut gagal, kalau takut gagal aku cepat putus asa, bile dah putus asa mmg taklehh watpaaaaa ahh